Het Bewuste Baby programma

Het Bewuste Baby programma

Met het Bewuste Baby programma ga ik jou als ouder helpen om je eigen krachten te (her)ontdekken en een stuk zelfvertrouwen terug te geven, omdat je in meerdere opzichten vastloopt met je baby.

Inhoud van Het Bewuste Baby programma (wat krijg je concreet?)

Stap 1: Baby Boost Call

Een eerste kennismaking telefonisch of via Zoom met een korte inventarisatie van de hulpvraag.

Stap 2: Vragenlijst

Je krijgt een uitgebreide vragenlijst, zodat ik een duidelijk beeld krijg van de situatie en een inschatting kan maken van hoe ik het beste kan helpen.

Stap 3: Thuisconsult

In dit huisbezoek (met inachtneming van de laatste Coronamaatregelen) nemen we samen de vragenlijst door. Ik observeer o.a. een voedings- en/of verzorgingsmoment en gebruik mijn (verpleegkundige) blik om je te voorzien van eerlijke feedback, adviezen en tips en maak mijn bevindingen bespreekbaar.

Stap 4: Jouw Baby Routeplanner

Op basis van mijn observaties, het thuisconsult en jouw wensen maak ik een uitgebreid en persoonlijk adviesplan waarbij alle besproken en relevante onderwerpen aan bod komen. Denk aan tips over voeding, hechting, slaap, onrust etc.

Stap 5: Persoonlijke begeleiding

Nog 2 weken lang persoonlijke begeleiding in de vorm van: 1x/ week de mogelijkheid tot telefonisch/ online vragen stellen, op afgesproken dagen mogelijkheid tot contact per e-mail/ whatsapp, telefonisch eindgesprek van 30 minuten ter afronding en evaluatie van het traject.

De investering

Let op: Dit is een PILOT prijs. Na de PILOT zal het programma verder aangescherpt worden en zal de prijs omhoog gaan.
Diensten van Beleef je Baby die op locatie plaatsvinden zijn voorlopig enkel beschikbaar in regio Amsterdam.
Het Bewuste Baby programma
Het Bewuste Baby programma

260

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Stel jezelf eens voor…
Minder stress en zorgen, beter slapen van jou en je baby, een duidelijk plan speciaal op maat en aangepast aan jouw wensen.
Ja, dat wil ik

Twijfel je nog..?

Wat als ik hier nu geen geld voor heb?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om het Bewuste Baby programma vanuit de verzekering terug te krijgen. Juist nu kan je nog profiteren van de ‘’pilot prijs’’ en kan je alleen zelf de afweging maken of de voordelen van de programma’s belangrijk genoeg zijn om in te willen investeren

Wat als dit niet het juiste moment is?

Als nu niet het juiste moment is, wanneer is het dat dan wel? Als je een paar maanden verder bent, zijn inmiddels misschien bepaalde negatieve patronen ontstaan die voor nog meer stress, slapeloze nachten of bijvoorbeeld onrust zorgen bij jou en je baby en voor je het weet ben je in een vicieuze cirkel beland.
Voorkomen is vaak beter dan genezen.

Is dit de investering wel waard?

Natuurlijk snap ik deze vraag en hierover kunnen we in de Baby Boost call verder in gesprek gaan. Zelf ben ik ervan overtuigd dat de investering zich op lange termijn zal uitbetalen, omdat een fijne toekomst met je baby begint bij de basis en het opbouwen van een veilig hechtingspatroon samen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat is op dit moment niet mogelijk, omdat het een pilot prijs betreft. Na de pilot zal mijn aanbod nog minimale aanpassingen ondervinden en zullen de prijzen omhoog gaan. Op dat moment zal het wel mogelijk zijn om in 2 termijnen te betalen, namelijk de eerste helft voor aanvang van het programma en de tweede helft bij afronding.

Wat als ik het spannend vind om hulp te vragen?

Dit snap ik helemaal. Zeker als je al veel achter de rug hebt samen met je baby is het moeilijk om de ‘’zoveelste’’ professional om hulp te vragen. Ik heb natuurlijk niet alle wijsheid in pacht, maar uit ervaring weet ik dat een stukje persoonlijke aandacht voor jouw unieke verhaal al heel heilzaam kan werken. Daarnaast ga ik samen met jou als ouder in gesprek en doe ik altijd mijn uiterste best om samen met jou de gewenste resultaten te behalen.

Wat als jij mij niet kan helpen?

Ik kan geen garanties bieden, net zo goed als dat het leven geen zekerheden kent. Wel zal ik een volledige inzet van mijn kant garanderen. Mocht ik vanuit mijn expertise beoordelen dat wellicht meer/ andere hulp gewenst is, dan zal ik nooit buiten mijn eigen grenzen en vakgebied handelen. In overleg en enkel met toestemming kan ik in dat geval eventueel een doorverwijzing mogelijk maken.

Ik twijfel over iets anders…

Vraag gratis en vrijblijvend de Baby Boost call aan, zodat we samen alles goed door kunnen nemen. Mocht ik het idee hebben dat mijn programma’s niet geschikt zijn voor jouw situatie, dan zal ik hier altijd eerlijk over communiceren. Blijf vooral niet te lang twijfelen en maak gebruik van de mogelijkheid om met mij in contact te komen, zodat ik met je mee kan denken.