Het Beleef je Baby programma

Het Beleef je Baby programma

Met het Beleef je Baby programma laat ik jou op een laagdrempelige manier nog meer leren over het gedrag van jouw baby. Daarbij maak je kennis met methodes om o.a. de verschillende babyhuiltjes te leren kennen, je baby te masseren en een stukje lichaamstaal, zodat jouw kindje straks geen geheimen meer voor je heeft!

De Inhoud van Het Beleef je Baby programma (wat krijg je concreet?)

Stap 1: Baby Boost Call

Een eerste kennismaking telefonisch of via Zoom waarbij ik meer toelichting geef over het programma en specifieke voorkeuren of verwachtingen besproken kunnen worden.

Stap 2: Vragenlijst

Je krijgt een korte vragenlijst, zodat ik meer achtergrond heb en mijn kennisoverdracht kan aanpassen aan jouw unieke situatie.

Stap 3: Babybezoek

In dit huisbezoek (met inachtneming van de laatste Coronamaatregelen) bespreek ik kort de vragenlijst. Vervolgens zal ik je kennis laten maken met de Dunstan babytaal, krijgen jullie uitgebreide informatie over allerlei baby gerelateerde onderwerpen (eigen voorkeur hierin is bespreekbaar) en leer ik jullie de beginselen van de Shantala Babymassage.

Stap 4: Jouw Baby Bundel

Na afloop van het Babybezoek krijg je een gepersonaliseerde Baby Bundel waarin alle informatie verwerkt is, zodat je alles rustig kan nalezen en een gids hebt waar je altijd even op terug kan vallen.

Stap 5: Persoonlijke begeleiding

Na het Babybezoek kan je zelf aan de slag met de geleerde technieken en ben ik tot 1 week na afloop nog beschikbaar via e-mail/ whatsapp voor eventuele vragen rondom de gegeven informatie.

De investering

Let op: Dit is een PILOT prijs. Na de PILOT zal het programma verder aangescherpt worden en zal de prijs omhoog gaan.
Diensten van Beleef je Baby die op locatie plaatsvinden zijn voorlopig enkel beschikbaar in regio Amsterdam.
Het Beleef je Baby programma
Het Beleef je Baby programma

195

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Beeld jezelf eens in hoe het zou zijn als…
Jij op een positieve en ontspannen manier met je baby kan blijven omgaan, omdat je nog beter begrijpt waar zijn/haar behoeftes liggen. Een stuk minder onzekerheid en (nog) meer kunnen genieten van de babytijd, omdat jij een fijne basis set aan informatie en technieken onder de knie hebt. De beste investering voor jou en je baby voor de toekomst.
Ja, dat wil ik

Twijfel je nog..?

Wat als ik hier nu geen geld voor heb?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om het Bewuste Baby programma vanuit de verzekering terug te krijgen. Juist nu kan je nog profiteren van de ‘’pilot prijs’’ en kan je alleen zelf de afweging maken of de voordelen van de programma’s belangrijk genoeg zijn om in te willen investeren

Wat als dit niet het juiste moment is?

Als nu niet het juiste moment is, wanneer is het dat dan wel? Als je een paar maanden verder bent, zijn inmiddels misschien bepaalde negatieve patronen ontstaan die voor nog meer stress, slapeloze nachten of bijvoorbeeld onrust zorgen bij jou en je baby en voor je het weet ben je in een vicieuze cirkel beland.
Voorkomen is vaak beter dan genezen.

Is dit de investering wel waard?

Natuurlijk snap ik deze vraag en hierover kunnen we in de Baby Boost call verder in gesprek gaan. Zelf ben ik ervan overtuigd dat de investering zich op lange termijn zal uitbetalen, omdat een fijne toekomst met je baby begint bij de basis en het opbouwen van een veilig hechtingspatroon samen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat is op dit moment niet mogelijk, omdat het een pilot prijs betreft. Na de pilot zal mijn aanbod nog minimale aanpassingen ondervinden en zullen de prijzen omhoog gaan. Op dat moment zal het wel mogelijk zijn om in 2 termijnen te betalen, namelijk de eerste helft voor aanvang van het programma en de tweede helft bij afronding.

Wat als ik het spannend vind om hulp te vragen?

Dit snap ik helemaal. Zeker als je al veel achter de rug hebt samen met je baby is het moeilijk om de ‘’zoveelste’’ professional om hulp te vragen. Ik heb natuurlijk niet alle wijsheid in pacht, maar uit ervaring weet ik dat een stukje persoonlijke aandacht voor jouw unieke verhaal al heel heilzaam kan werken. Daarnaast ga ik samen met jou als ouder in gesprek en doe ik altijd mijn uiterste best om samen met jou de gewenste resultaten te behalen.

Wat als jij mij niet kan helpen?

Ik kan geen garanties bieden, net zo goed als dat het leven geen zekerheden kent. Wel zal ik een volledige inzet van mijn kant garanderen. Mocht ik vanuit mijn expertise beoordelen dat wellicht meer/ andere hulp gewenst is, dan zal ik nooit buiten mijn eigen grenzen en vakgebied handelen. In overleg en enkel met toestemming kan ik in dat geval eventueel een doorverwijzing mogelijk maken.

Ik twijfel over iets anders…

Vraag gratis en vrijblijvend de Baby Boost call aan, zodat we samen alles goed door kunnen nemen. Mocht ik het idee hebben dat mijn programma’s niet geschikt zijn voor jouw situatie, dan zal ik hier altijd eerlijk over communiceren. Blijf vooral niet te lang twijfelen en maak gebruik van de mogelijkheid om met mij in contact te komen, zodat ik met je mee kan denken.