Wil jij je baby beleven op een waardevolle & positieve manier…

Je bent net ouder(s) geworden, maar zit NIET op een roze wolk… Herken jij dit?

Je bent net ouder(s) geworden en zit WEL op een roze wolk… Herken jij dit?

Waarom ik doe wat ik doe

Vanuit mijn werk als neonatologie verpleegkundige heb ik gezien wat de impact kan zijn van een ‘’valse start’’. Het spreekt voor zich dat een zieke of te vroeg geboren baby tot meer stress en zorgen leidt, maar wat vergeten wordt is dat de geboorte op zichzelf een ingrijpende gebeurtenis is in het leven van jonge ouders.

Zeker een eerste kindje krijgen heeft veel impact. Niet alleen een nieuw leven, maar ook een nieuw ‘’gezin’’ wordt geboren. Hoe goed ouders zich ook ingelezen hebben, op het daadwerkelijk ‘’omarmen’’ van je kindje kan niemand zich écht voorbereiden.

Het kersverse ouderschap gaat vaak gepaard met veel vragen en onzekerheden en ik heb gemerkt dat juist in de maanden na geboorte behoefte kan zijn aan ondersteuning op maat. Het internet staat vol met adviezen, maar soms heb je als ouder simpelweg behoefte aan iemand die specifiek oog heeft voor jouw unieke situatie.

Met de ervaring die ik in de afgelopen jaren opgebouwd heb, wil ik graag dat extra stukje aandacht bieden, zodat ik zo veel mogelijk ouders een blije baby beleving kan bieden.

Hoe ik jou kan helpen

Met een kennismakingsgesprek in de vorm van een ‘’Baby Boost call’’ maak ik, door te luisteren en het inventariseren van de behoeftes, een inschatting of ik de geschikte persoon ben om jou te helpen.
Vervolgens bepaal jij welke van de 2 programma’s voor jouw situatie het meest geschikt is.

Door middel van een uitgebreid vragenformulier krijg ik beter inzicht in jouw specifieke situatie en tijdens een huisbezoek (uiteraard volgens de laatste Corona maatregelen) zal ik meekijken met in ieder geval een voedings- en/of verzorgingsmoment.
Tijdens deze afspraak ga ik dieper in op de bestaande problemen, observeer ik en bespreek ik vast een aantal aandachtspunten, waar direct al wat mee gedaan kan worden.

Na afloop ontvang je binnen uiterlijk 5 werkdagen een Routeplanner met inzichten, achtergrondinformatie en veel praktische tips specifiek gericht op jouw baby, gezin en situatie. Zo help ik jou en je kindje samen weer op weg, rekening houdend met jouw visie, leefstijl en wensen.

Na afloop heb je 2 weken lang nog mogelijkheden tot contact en vragenstellen, zodat je optimaal begeleid wordt in het toepassen van mijn adviezen. Het contact eindigt met een telefonisch consult ter afronding en evaluatie.

Het Bewuste Baby programma

Met het Bewuste Baby programma ga ik jou als ouder helpen om je eigen krachten te (her)ontdekken en een stuk zelfvertrouwen terug te geven.

Lees meer
Het Beleef je Baby programma

Met het Beleef je Baby programma laat ik jou op een laagdrempelige manier nog meer leren over het gedrag van jouw baby.

Lees meer