Wie ben ik?

Mijn naam is Eveline Bozon en ik ben de oprichter van Beleef je baby

Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door nieuw leven. Als kind mocht ik van mijn ouders zelfs extra lang opblijven om tv programma’s over bevallingen en geboorte te kijken

Ik was er dan ook van overtuigd dat ik later verloskundige zou worden, maar dat liep net even anders. Na afronding van mijn middelbare schoolperiode besloot ik eerst een jaar te reizen. Het plan wijzigde en ik begon aan de studie HBO-Verpleegkunde.
Hoewel (als inmiddels gespecialiseerd verpleegkundige) op de afdeling neonatologie mijn passie voor baby’s en ouders bevestigd is, wist ik diep van binnen dat ik meer wilde betekenen. Dit wilde ik doen op mijn eigen unieke manier en buiten de gevestigde kaders van het ziekenhuis.

Mijn doel is zo veel mogelijk ouders en kinderen naar de voor hun ‘’juiste weg’’ te leiden en ze een basisvertrouwen te bieden waar zij een leven lang profijt van kunnen hebben. Ik hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen, omdat ik elk nieuw leven de liefdevolle basis gun waarvoor ik zelf zo dankbaar ben.

‘’Research has shown that the best way to be happy is to make each day happy.’’
- Deepak Chopra -