Bewust omgaan met je baby

Herken jij dit?

Naast gevoelens van blijheid en dankbaarheid voor een gezond kindje, kunnen en mogen ook gevoelens van onzekerheid, verdriet en frustratie spelen. Het besef van verantwoordelijkheid voor een nieuw leven kan je als ouders behoorlijk overvallen. Theorie en praktijk blijken soms te wringen. Het lukt vaak wel om voor je kindje te zorgen, maar voor je gevoel schiet je alsnog tekort.

Problemen als veel en onbegrepen huilen van je baby, onrust, moeilijk slapen of moeite met in slaap komen, kunnen jou als ouder met de handen in het haar doen zitten.
Misschien is je baby wel te vroeg geboren en heb je samen al een hele weg afgelegd, maar gaat het thuis toch niet zoals je het had voorgesteld. Misschien vind je het wel heel lastig om in te schatten wat jouw kindje wel al kan of wat juist te snel gaat voor hem of haar en zou je daar wel hulp bij willen krijgen. Of vind je het lastig om je kindje als ‘’een gezonde baby’’ te beschouwen door alles wat jullie samen hebben meegemaakt?

Ben jij je als ouder bewust van het belang van een goede start en band met je baby en gun jij zowel jezelf als je kindje een fijne emotionele basis voor de toekomst… Opgelet!

Je bent op zoek naar praktische handvatten die je écht verder kunnen helpen en je bent bereid om zelf de verantwoordelijkheid en regie terug te nemen.

Je bent klaar met afwachten en hopen dat dit slechts een fase is in je leven en bent bereid om meer begrip voor je baby te ontwikkelen en de interactie samen te verbeteren.

Je wil weer kunnen genieten van het ouderschap en het gevoel hebben dat jij en je partner een team zijn.

Je hecht waarde aan de behoeftes van je baby en wil hier (nog) meer over leren.

Je wil graag begrijpen waarom je baby huilt, zodat je daar op een passende manier op kan reageren.

Vanuit mijn visie om zo veel mogelijk ouders de tijd met hun baby te laten beleven op een zo waardevol & positief mogelijke manier, wil ik jou graag helpen. Jij moet echter de eerste stap zetten.

Maar alles gaat toch goed?

Misschien denk je nu, maar bij mij valt het allemaal wel mee, dus dat ‘’Bewuste Baby programma’’ heb ik toch helemaal niet nodig…

Wat als jij…

Juist dan heb jij de kans vanaf begin af aan te zorgen voor een duidelijke en liefdevolle basis voor je baby én daar kan ik bij helpen!

Wil jij?

Dan is er speciaal voor jou