Aanbod Babymassage

Introductie workshop (ook ONLINE mogelijk):

In deze workshop krijg je in ongeveer driekwartier de beginselen uitgelegd van de Shantala Babymassage.

Individuele cursus

De individuele cursus bestaat uit drie lessen van ongeveer één uur, waarbij vanuit de veiligheid en vertrouwdheid van de eigen omgeving alle technieken aangeleerd worden.

Individuele cursus ONLINE

In deze toch wel uitdagende periode is het extra van belang om op een positieve manier met je baby om te gaan,

Cursus in groepsverband

De groepscursus bestaat uit vier lessen van maximaal anderhalf uur. De groepsgrootte ligt tussen de drie en maximaal vijf mensen.

Introductie workshop (ook ONLINE mogelijk):

In deze workshop krijg je in ongeveer driekwartier de beginselen uitgelegd van de Shantala Babymassage. Hierin maak je op een laagdrempelige manier kennis met babymassage en komen de zes zintuigen in relatie tot babymassage aan bod.
Dit is een leuke kennismaking met het masseren van je baby. Om de gehele Shantala Babymassage aan te leren, adviseer ik echter een volledige cursus van minimaal drie lessen.
.

Individuele cursus:

De individuele cursus bestaat uit drie lessen van ongeveer één uur, waarbij vanuit de veiligheid en vertrouwdheid van de eigen omgeving alle technieken aangeleerd worden.
Hierbij zal jij altijd zelf je baby masseren. Als docent demonstreer ik de technieken op een pop, zodat je op duidelijke en beeldende manier de technieken aanleert.

In deze cursus krijg je in drie lessen de volledige Shantala Babymassage aangeleerd, waarbij ook een stuk achtergrond en theorie aan bod zullen komen. Het voordeel van een individuele cursus is dat je aandacht volledig op je eigen baby gericht wordt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om eventueel samen met je partner deel te nemen, waardoor je beiden de voordelen van de babymassage kan leren ontdekken samen met je baby.

Individuele cursus ONLINE:

In deze toch wel uitdagende periode is het extra van belang om op een positieve manier met je baby om te gaan. Babymassage is hiervoor bijzonder geschikt en kan bij zowel jou als ouder als bij je baby zorgen voor een gevoel van ontspanning en geluk.

Dankzij de huidige technologische ontwikkelingen is het gelukkig ook mogelijk om online een individuele cursus babymassage te doen. Dezelfde eerdergenoemde voordelen zijn van toepassing, met als verschil dat de uitleg en het aanleren van de technieken via digitale weg gaat.

Cursus in groepsverband:

De groepscursus bestaat uit vier lessen van maximaal anderhalf uur. De groepsgrootte ligt tussen de drie en maximaal vijf mensen, omdat ik als docent de kwaliteit en individuele aandacht wil kunnen waarborgen.
In deze cursus wordt uiteraard de Shantala Babymassage aangeleerd, zodat je deze zelf leert toepassen in het dagelijkse leven. Hierbij worden tijdens de verschillende lessen diverse thema’s besproken, waarbij gedacht kan worden aan de zintuigen in relatie tot babymassage, huilbaby’s, inbakeren of andere gerelateerde onderwerpen.

Het voordeel van de cursus in groepsverband is o.a. de mogelijkheid tot het zelf samenstellen van een groep. Daarnaast is het de bedoeling dat tijdens de themabespreking ook ruimte is voor eigen inbreng, de ervaring leert dat dan vaak interessante en leerzame ‘’discussies’’ ontstaan.

Disclaimer: Vanwege de Coronamaatregelen is het op dit moment helaas niet mogelijk om cursussen in groepsverband aan te bieden.