Babymassage

Waarom kiezen voor Shantala Babymassage?

Babymassage is een prachtige manier om de band tussen jou en je kindje verder te versterken. Het kan je helpen om in de alledaagse drukte een moment van rust en aandacht in te bouwen. Babymassage heeft daarnaast bewezen positieve lichamelijke en emotionele effecten. Het draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van je kindje en heeft een herstellende werking.

Voor wie is het geschikt?

De shantala babymassage komt oorspronkelijk uit India en is een ontspannen, respectvolle en liefdevolle massage waarbij je baby zelf aan geeft wat hij nodig heeft. Het is daarom een massage die geschikt is voor alle baby’s, van gezonde baby’s tot huilbaby’s en (ex-)prematuren.
In principe is babymassage geschikt om direct na geboorte al toe te passen, maar juist die eerste periode is belangrijk om je baby rustig te leren kennen.
Ideaal is het daarom om te beginnen met een cursus als je baby tussen de zes weken en ongeveer acht maanden oud is. Dit is de leeftijd dat de meeste kindjes beginnen met kruipen, dus dan laat je baby zich niet meer zo makkelijk ‘’vangen’’ voor een ontspannen massage.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij?

Geborgenheid & vertrouwen aan je baby geven.

Je baby leren om stress los te laten.

Je baby gericht leren helpen bij bijvoorbeeld krampjes en onrust.

De band met je baby versterken.

Plezier beleven samen met je baby doordat je weet hoe je babymassage kan toepassen.